Lütfen bekleyin..



İpekyüz Vestel’den yeni yıl kampanyası

17 Ocak 2023, 15:47 - Okunma: 299

Batman’ın köklü beyaz eşya mağazalarından İpekyüz Vestel mağazası yeni yıl nedeniyle Müşterilere yönelik kampanya düzenleyerek kartsız kefilsiz, senetsiz peşin fiyatına18 taksit kampanyası, Dörtlü çeyiz paketine 6500 TL indirim ve Televizyonlarda 2500 TL’ye varan indirim kampanyası başlattı. 30 yılı aşkındır Beyaz eşya sektöründe sevilen ve başarılı esnaflardan Yaşar İpekyüz tarafından başlatılan Kampanya müşteriler tarafından memnuniyetle karşılandı.

BEYAZ EŞYA SEKTÖRÜNDE DEV KAMPANYA

 Sektörde kaliteli ürünleri en uygun fiyatla müşterilerin beğenisine sunan İpekyüz Vestel Consept mağazası sahibi Yaşar İpekyüz açıklamasında “ Beyaz eşya sektöründe 30 yıldır bu camianın içindeyiz. 20 yıldır Vestel markasıyla mağazamız büyüyerek ve gelişerek devam ediyor. Amacımız en yüksek teknolojiye sahip kaliteli Vestel ürünlerini uygun ve cazip fiyatlarla müşterilere sunmaktır. Her ay farklı indirim kampanyalarımız var. Tüm ürünleri kapsayan kartsız, kefilsiz ve senetsiz peşin fiyatına18 taksit kampanyası, Dörtlü çeyiz paketine 6500 TL indirim ve Televizyonlarda 2500 TL’ye varan indirim kampanyası başlattık. Vatandaşın ilgisinden memnunuz. Batman halkına en iyi ve kaliteli hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz.” Dedi.     

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=