Lütfen bekleyin..



Yeni Eğitim-Öğretim Yılı, Sene Başı Toplantısı Yapıldı

17 Eylül 2017, 17:07 - Okunma: 1044

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı, Sene Başı Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı. Toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Maarif Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul müdürleri katıldı. Toplantıda okul müdürlerine hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, “geleceğimizi inşa edecek en önemli şey eğitimdir.

Gençlerimizi ve çocuklarımızı iyi bir şekilde eğitebilirsek iyi bir yere gelebiliriz.  Eğitim dediğimiz zaman işin özünde öğretmenlerimiz var.  Severek, yürekten bu işe odaklandığı zaman başarılı olmamaları mümkün değil. Bütün başarılı hikayelerin arkasında öğretmenlerimiz var.  Bu nedenle öğretmenlik çok önemli ve kıymetli bir meslektir” diye konuştu. 
Eğitimde asıl olan, iyi bir insan yetiştirebilmektir. Ailesine, topluma vatanına ve milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil yetiştirmektir.  Bir başkasını küçümsemeyen ve ötekileştirmeyen bir nesil yetiştirmek zorundayız. Herkesin buna ihtiyacı olduğunu belirten Vali Deniz, “eğitim anlayışımıza tevazuu ve hoşgörüyü yerleştirmemiz gerektiğini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=