Lütfen bekleyin..



Petrolspor'a yazık ediyorlar, bu puanları çok arayacağız

15 Ocak 2023, 19:25 - Okunma: 287

Devre arası kamp ve hazırlık maçı yapamayan, 8 futbolcusu ile yollarını ayıran Petrolspor, Somaspor’a 2. Yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı.Devre arasında transfer ettiği Hüseyin Çolak, Ozan Karabacak ve Tuncay Fındıkçı ilk 11 de görev alırken, İsmail zehir ise 2. Yarıda oyuna girdi.Karşılaşmaya iyi başlayan Petrolspor 24. Dakikada Ferdi Konak’ın 30 metreden

 attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra geriye yaslanan Petrolspor skoru koruma adına oyun kontrolünü elinde tutarken, karşılaşmanın ilk yarısında rakibine pozisyon vermedi ve devre Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

SOMASPOR 3 PUNLA AYRILDI

Karşılaşmanın 2. Yarısında daha diri ve istekli oynayan Somaspor oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 74. Dakikada skoru eşitleyen golü Yusuf Dursun kaydetti. Skorda eşitliği yakalayan Somaspor galibiyet için tüm hatları ile Petrolspor kalesine yüklendi. Petrolspordaki  oyuncu değişikliği hiçbir katkı sağlamazken, Somasporlu futbolcular Petrolspor’un açığını aradılar ve 89. Dakikada galibiyet golünü  Mücahit Aslan ile kaydetti. Ve Karşılaşma Somaspor’un 2-1 üstünlüğü ile neticelendi. 23 puanda kalan petrolspor bu hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=