Lütfen bekleyin..



Vali Ahmet Deniz’ın 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

17 Eylül 2017, 17:06 - Okunma: 1211

Batman Valisi Ahmet Deniz 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Deniz mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal ATATÜRK'e “Mareşal Rütbesi” ile “Gazilik” unvanının verildiği günün yıldönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.

Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde, Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edilmiş ve bugünlere kadar ulaşılmıştır. Ulus olarak şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde, bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
Bugün de milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için canını ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden şehit ve gazilerimiz vardır. Milletimiz şehitlerini, şehitlerinin emanetlerini ve gazilerimizi daima başının üzerinde tutacaktır. Bizler de vatanı, milleti, bayrağı için canları pahasına savaşan şehit ve gazilerimizin aziz emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız.
Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e Mareşal ve Gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=