Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Fernas Alçı Fabrikasını İnceledi

15 Ocak 2023, 14:12 - Okunma: 488

Vali ve Belediye Başkanı Ekrem Canalp, Batman Organize Sanayi Bölgesinin ilk fabrikalarından olan ve FERNAS Kurucusu Merhum Hacı Necat NASIROĞLU tarafından kente kazandırılan FERNAS All Alçı Fabrika tesislerini ziyaret etti. All alçı yönetim kurulu üyesi Nihat Terece, Mehmet Can Ortaboy ve Osman İlten Fabrika yöneticileri tarafından karşılanan Vali Canalp FERNAS tesisine tam not verdi.

Ziyarette Vali Canalp’e İl özel idaresi genel sekreteri Abdulkadir Özer, Batman OSB Başkanı Vecdin Nasıroğlu’da eşlik etti. 
250 kişinin istihdam edildiği FERNAS All Alçı Fabrikasında alçı, ALÇIPAN, alçı plaka ve BİMS,  yapı kimyasalları üretim yapan, iç piyasanın yanı sıra Orta Doğu ve Avrupa ülkelerine ihracat yapan ALL ALÇI  fabrikasını ziyaret ederek fabrika çalışanlarıyla birlikte öğle yemeği yedi.
Türkiye’de 81 ilde bayii ve satış ekibi olan, Ankara’da üretim fabrikası ve Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapan All Alçı sektöründe öncü ve büyümeye devam ediyor.

Yurt  içinde ve yurt dışında Günlük 2 bin ton alçı ve plakada ise 30 bin metrekare üretimi var. Yurt dışına Batman’dan Irak, İran Suriye ağırlıklı, Ankara’daki Fabrikadan ise Rusya, Bulgaristan, Lübnan ve Balkan ülkelerine ihracat yapılıyor. 
Fabrika Üretim Tesislerini oldukça beğenen Vali  Ekrem Canalp fabrika çalışmalarından oldukça memnuniyet duyarken Batman ve bölge ekonomisine katma değer katan Fabrikanın Batman için önemine değindi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=