Lütfen bekleyin..



Batman’lı firma Elektrikli Şarj Operatörü Oldu

15 Ocak 2023, 14:06 - Okunma: 465

Batmanlı Firma Elektrikli şarj operatörü sektöründeki yaptığı çalışmaları tanıtmak için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Batman’lı Turuncu Mühendislik Firması tarafından geliştirilen Elektrikli otomobil şarj istasyonu tanıtıldı. İlk etapta Batman ve Diyarbakır’da çeşitli noktalara şarj istasyonu kuran firma ilerleyen günlerde şarj noktalarını artıracak. Elektrikli araçların şarj istasyonları ile ilgili bilgi verme

amacıyla toplandıklarını belirten Genel Müdür Tahsin İpekyüz, " Türkiye geneli bir çok alanda biz hizmet sunuyoruz. 49 yıllığına bu hizmeti EPDK’dan aldık. İlk yatırım ve hizmetimizi Batman ve Diyarbakır’a yaptık. Batman’da 25 noktada aktif şarj istasyonu noktamız olacak.  Temel hedefimiz hizmet ettiği sektörlerin ihtiyacı olan ürünleri uluslararası standartlara uygun olarak tasarlamak ve üretmektir. Bu projede yerel yönetimden de destek bekliyoruz. 2022 yılında 10 milyon TL’lik bir yatırımla bu işe başladık.  Hedefimiz Türkiye’de 150 noktada hızlı şarj noktasını ulaştırmayı hedefliyoruz. Türkiye geneli  EPDK’ya bağlı kurumsal bir firmayız.  Elektrikli şarj istasyonunda bir operatör ağıyız."dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=