Lütfen bekleyin..



ASKON’un üretim ve istihdam desteği büyüyor

15 Ocak 2023, 14:03 - Okunma: 290

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi değerlendirme ve planlama toplantısı yapıldı. Üye tanışma programıyla başlayan toplantıda 2022 yılının değerlendirilmesi ve 2023 yılının planlanması, iş geliştirme, ticaret ve ihracatın artırılmasına yönelik fikir alışverişleri yapıldı. ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, yoğun katılımdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek,

“TİCARİ REKABETTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

"Tamamladığımız yılda elde ettiğimiz kazanımları korumakla birlikte, ASKON olarak ‘Haklı zenginlik’ ilkesiyle çalışarak daha nitelikli çalışmalar yapmak suretiyle ilimizin ticaretini daha da geliştirebilmeyi, yeni iş birliktelikleri oluşturarak sektörel gelişimi sağlamayı ve istihdamın gelişmesine katkı sunmayı  hedefledik, hedefliyoruz. Üreten ve ekonomiye yön veren iş insanları olarak bizler, bilgi birikimlerimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz. Planlamamızı yaptık, şehrimiz ve ülke ekonomimiz adına güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz.

ASKON olarak üyelerimizin ticari rekabette daha saygın ve güçlü, pazarlarda ise daha etkin ve verimli olmaları yönünde gelişmeleri için kendilerine destek vermek ve onlara rehberlik etmeye çalışıyoruz. " dedi. Toplantı, plaket takdimi, ASKON’a katılan yeni üyeler için rozet takma etkinliği ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=