Lütfen bekleyin..



Saray Gülü gazetecileri ağırladı

11 Ocak 2023, 14:59 - Okunma: 431

Saray gülü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.Batman’da Emniyet Müdürlüğü yanı ve Petrol City AVM’de iki şubesiyle hizmet veren Saray Gülü kaliteli hizmetinin yanında lezzetli yemek ve pasta çeşitleriyle ilgi görüyor. 10 ocak çalışan gazeteciler günü münasebeti ile Batmanda görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları ile bir araya geldi.

Düzenlenen yemekte saray gülü sahibi Erhan Orun ,şirket yöneticileri Ümit Orun ve Serdar Orun ve Babaları M.Şah Orun ile Petrol city AVM Pazarlama Müdürü Nesrin Dal’ında hazır bulunduğu yemekte hoş bir sohbet in ardından pasta kesildi.Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Erhan Orun , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basının önemine dikkat çekti. Gazetecilerin fedakârca görev yaptığını söyleyen Orun , “Batman basını kentin gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Bu nedenle gazetecilerin üstlendikleri misyon son derece önemli” diye konuştu

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=