Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Gazetecileri Ağırladı

11 Ocak 2023, 14:39 - Okunma: 213

Batman Valisi Ekrem Canalp 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.Kahvaltından sonra basın çalışanları ile bir süre sohbet eden Vali Canlp, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından ilimizde yürütülen hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Canalp konuşmasında, "Bugün hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler

Günü hem de İdareciler Günü. İdareciler ile gazetecilerin aynı günü beraber kutlamaları bizim için gerçekten çok anlamlı. Gerçekleştirilen özverili çalışmaların ve elde edilen başarıların geniş kitlelere ulaştırılmasında, ilimizin ilgi merkezi ve odak noktası haline getirilmesinde basınımızın büyük gayretleri ve olumlu katkıları hepimizin malumudur. Bu bağlamda şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesine katkı sağlayan siz değerli basın mensuplarımızın üstlenmiş olduğu sorumluluk, fedakârlık ve emek bizler açısından çok değerlidir.  Bu sebeple hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.
HIRSIZLARI YAKALAYAMAMAK KONUSUNDA BİR PROBLEMİMİZ YOK”


Vali Canalp,  hırsızlıkla mücadele konusunda son çıkacak 7. Yargı paketinde hırsızlığa verilen cezanın arttırılması ilgili maddenin işlerini çok kolaylaştıracağını belirtti. Vali Canalp, “ Hırsızları yakalayamamak konusunda bizim bir problemimiz yok, yakalıyoruz. Ama mesele yakalamış olduğumuz kişilerin bir süre sonra çıktıktan sonra bu hırsızlığı devam ediyor olmalarından kaynaklanan özel bir problemimiz var. Bunu da önünün kesilmesinin yolu-yöntemi nedir? Cezaların arttırılmasıdır. Son yargı paketinde de bu şekilde bir düzenleme var; inşallah bu geçtiği zaman da içimiz çok rahatlayacak diye düşünüyorum” diye konuştu.
Sohbet havasında gerçekleşen programda Vali Canalp çalışma hayatına dair anılarını gazetecilerle paylaşırken, gazeteciler de meslek hayatlarında iz bırakın anılarını anlattılar. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=