Lütfen bekleyin..



Batman’ın gelişimine öncülük etti

08 Ocak 2023, 20:50 - Okunma: 376

Batmanımızın gelişmesinde büyük emekleri olan ve Batman’lı gençlerin önünü açıp okuyup iş hayatına atılmaları için verdiği destekle her zaman güzelliklerle anılan hayırsever iş adamı Merhum Necat Nasıroğlu’nu vefatının 5. yıldönümünde rahmetle anıyoruz. 8 Ocak 2018 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Merhum Hacı Necat Nasıroğlu Batman için çok emek verirken, Eğitimden sağlığa kazandırdığı tesisler, fabrikalar her yıl binlerce öğrenciye burs imkanı ve dar gelirli ailelere desteğiyle hafızalarda yer alıyor.

MEZARI BAŞINDA ANDILAR

Pazar günü bir araya gelen Nasıroğlu ailesi babalarını mezarı başında andılar. Dualar ve Kuran’ı Kerim okundu. Basorke köyündeki aile mezarlığında yapılan anmada Oğulları Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, Ferhat Nasıroğlu ve diğer yakınları da yer aldı.   

HER ZAMAN BATMAN’LI GENÇLERE DESTEK OLDULAR

Nasıroğlu ailesi Batman’lı gençlere her alanda desteğini devam ettirirken, kente önemli bir külliye kazandırıyor. İçinde Cami sosyal donatılar, Öğrencilerin proje üreteceği bilim merkezi, Taziye evleri, Teknoloji odalarının yer aldığı Külliyede Batman’lı başarılı gençler hazırlayacakları projelerle geleceklerine yön verecekler. Külliye adeta bir proje üretim üssü olacak. Merhum Hacı Necat Nasıroğlu’nun en büyük arzusu olan Külliye inşaatını bir an önce tamamlayıp Batman’lı gençlerin istifadesine sunacak olan Nasıroğlu ailesi hazırlıklarını titizlik içinde sürdürüyor.


BATMAN’IN HER TAŞINDA EMEĞİ VAR

Özellikle gerek öğrenciler gerekse de yoksullar için yaptığı hayır işleriyle adından hep iyi şekilde bahsettiren merhum Necat Nasıroğlu Batman için çok önemli bir şahsiyet oldu.
Batman’da üniversitenin kurulmasına öncülük eden, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi binasını kazandıran Hacı Necat Nasıroğlu şehirdeki birçok büyük fabrikanın açılmasına öncülük ederken,  yaptığı çalışmalarla adını hep hayırla yad ettirecektir.
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Merhum Hacı Necat Nasıroğlu’nu 5. ölüm yıl dönümünde bir kez daha rahmetle anıyor, Ailesine ve tüm Batman halkına bir kez daha başsağlığı diliyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=