Lütfen bekleyin..



ACIMIZ BÜYÜK CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

01 Ocak 2023, 20:17 - Okunma: 850

Batman Saadet merkez İlçe başkanı Mehmet Mihdi Oğuz vefat eden Nurullah Ekmen için başsağlığı mesajı yayımladı. Oğuz mesajında "Camiamızın başı sağolsun ailesine ve bizlere Cenabı-ı Allah sabırlar versin. Rahmetli babası ile beraber milli görüşe hizmet eden değerli kardeşimiz Nurullah ekmen kardeşimiz vefat haberi teşkilat ve camiamızı derinden üzdü.

Babasın dan sonra görevi devralan kardeşimiz en son genel merkez tarafından il başkanlığı görevi verildi Nurullah Bey kardeşimiz rahatsızlığından dolayı görevi kabul ederek genel merkez ile beraber il başkanlık görevini başkanımız Mustafa YILDIZ bey'e devir etti. Hastalığına rağmen Mustafa başkanımızın yanında il teşkilat başkanlığı görevine devam etti. Canlan başlan teşkilat başkanlık görevini yürüttü hastalığı ve vefatı biz Batman teşkilatını derinden üzdü. İnna lillah ve İNNE İLEYHİ Raciun . Bütün nefisler ölümü tadacaktır emri ondan geldik ona geri rücu edeceğiz inandık iman ettik. Bizleri teselli etmektedir. Bizler teşkilat başkanımız Nurullah ekmen beyden memnunduk Allah’ta ondan memnun olsun. Mevla rahmet eylesin. Bizler kendisine hakkımızı helal ediyoruz.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emrah sylk
627 gün önce
ALLAH rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabırlar ihsan eylesin ????????????
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=