Lütfen bekleyin..



Vali Canalp’ın Yeni Yılın İlk Ziyaretleri

01 Ocak 2023, 15:23 - Okunma: 328

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, yeni yıla Sason Pahan Tepe Üs Bölgesini ziyaret ederek Mehmetçikle birlikte girdiVali Ekrem Canalp beraberinde Sason Kaymakamı Murat Mete, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Adem Taşkın ile birlikte Sason Pahan Tepe Üs Bölgesini ziyaret ederek askerlerle

birlikte 2023 yılına merhaba dedi. Kantar yolu Jandarma yol kontrol noktasını ziyaret ederek askerlerin yeni yılını kutlayan Vali Canalp, yılın son saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi ile Şehit Işılakça Polis Merkezini ziyaret ederek, Polis Teşkilatının yeni yıllarını kutladı.
Öte yandan Vali Ekrem Canalp ve eşi ile birlikte yılın son saatlerinde Eğitim Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti. Hastaların ve hastane çalışanlarının yeni yılını kutlayarak, 2023 yılının sağlık ve esenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YENİ YILINI KUTLADI

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı ,iyi dileklerde bulundu. Hizmet Bşk Yrd ve hastane yönetimi eşlik ederek brifing verdi.

TEKSTİL ATÖLYESİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Vali Ekrem Canalp, Dicle Kalkınma Ajansı  (DİKA) finansman desteği ile İl Özel İdaresi tarafından Hasankeyf İlçemizdeki istihdam sorununu önemli ölçüde çözecek olan Hasankeyf Tekstil Atölyesi inşaatında incelemelerde bulundu.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=