Lütfen bekleyin..



Turan Esnaf Kefalet Kooperatifine Başkan Adayı Oldu

28 Aralık 2022, 16:51 - Okunma: 531

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Turan, 15 Ocak’ta yapılacak olan Batman Esnaf Kefalet kooperatifi Odası Başkan adaylığını açıkladı. Başkan Turan basın mensuplarıyla Haşlamacı Mehmet Usta Lokantasında bir araya gelerek proje ve hedeflerini açıkladı.‘Kendimizi hizmet etmeye adamışız. Esnaf Kefalet kooperatifi Odası üyelerimizin yoğun talebini karşılıksız bırakmamak için adaylığımı açıkladım” diyen Turan

“ESNAFA KEFİLSİZ KREDİ İMKANI SUNACAĞIM”

“Görev aldığım odalarda ilkelerimden asla ödün vermedim. Bugüne kadar verdiğim tüm sözlerimi yerine getirdim. Üyelerimize hizmet edinmekten asla kaçınmadım ve kaçınmayacağım. Yaklaşık 10 aydır Şoförler Odası Başkanlığını yürütmekteyim göreve gelir gelmez plaka basım makinası ve boyama makinasını odamıza kazandırdım. 10 ay içerisinde 2 milyon TL borç ödedim. Önümüzdeki yıllarda odamıza ait bir tesis ve yakışacak bir oda kazandırmak olacaktır. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Batman Esnaf ve kefalet Kooperatifi Başkanlığını kazandığım takdirde kredi çekmek isteyen esnaflarımıza, Sağlam ipoteği yapan kefilsiz kredi vereceğime dair söz veriyorum.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=