Lütfen bekleyin..



Başkan Akbaş’tan gazetemize kutlama ziyareti

28 Aralık 2022, 16:48 - Okunma: 292

İl genel meclisi Başkanı ve Petrolspor kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş gazetemizin 10. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Akbaş Nimet Dal’ı tebrik ederek şunları söyledi. “Gazetenizin 10. yılını şahsınızda tebrik ediyorum. Gerçekten Batman’ın gözü kulağısınız ve her zamanda olumlu bir yayın yapıyorsunuz. Batman Petrolspor yönetim kurulu ve başkanı olarak sizlere yeni

 yayın döneminde başarılar diliyorum. Bizim hepimizin amacı Batmana güzel hizmetler sunmaktır. Bu süreçte zaman zaman eksiklerimiz varsa da sizler bizleri uyarıyorsunuz. Bizlerde yayınlarınızdan haberdar oluyoruz, varsa eksiklerimiz düzeltmeye çalışıyoruz. Kısıtlı imkanlarımızdan dolayı bu sene ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz. Petrolspor’un iyi yere gelmesi için bütün şehir, STK’lar kurumlar ve taraftarlarımız destek olsunlar. Sayın Valimizin Kulübe yapacağı destek ve transferlerle 2. devre maçlarında daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Sayın Valimizle yaptığımız görüşmede kulübe gerekli desteği vereceğini söyledi. Sayın Valimizin desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz.   Bu kulübün layık olduğu yere gelmesi için çabamız devam ediyor..”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=