Lütfen bekleyin..



Mobil Gençlik Merkezi Açıldı

15 Eylül 2017, 05:25 - Okunma: 1369

Gençlik Spor Bakanlığı ve Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin işbirliği ile yapılan Mobil Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı. Gençlik Merkezinde yoğun katılımın olduğu açılış programında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 1 koordinatör ve 10 gönüllü ile yürüttükleri ‘Mobil Gençlik Merkezi’ programında hedeflerinin 8 aylık proje zarfından en az 5 bin kişiye ulaşmak olduğunu söyledi.

“GENÇLERİN AYAĞINA GİDİYORUZ”

14-29 yaş arası sosyal ve ekonomik yönde dez avantajlı gençlerin ayağına kadar gittiklerini belirten Eren; “Gençlik Spor Bakanlığımıza bağlı Gençlik Merkezimizin desteklediği, 15 Haziran 2017 tarihinden bu yana 10 farklı noktada gerçekleştirdiğimiz Mobil gençlik Merkezimiz, 1 koordinatör ve 10 gönüllü gencimizle aktif çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar Batman genelinde, yaşayan ve ulaşılması zor olan 14-29 yaş arasındaki hedef kilelere ulaşarak gençlerimizin kişisel, kültürel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunduk. Mobil gençlik merkezimizin hedefinde ise merkezlerimize erişimleri zor olan sosyal ve ekonomik yönde dez avantajlı durumda bulunan en az 5 bin kişiye ulaşarak, yeteneklerinin keşfedilmesi ve özgüven kazanmalarını sağlanmayı hedefliyoruz. “diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=