Lütfen bekleyin..



"Asgari ücret zammı tatmin etmedi"

27 Aralık 2022, 19:43 - Okunma: 340

Saadet Partisi Batman il başkanı Mustafa Yıldız beraberinde Merkez ilçe başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, Merkez ilçe teşkilatı başkan vekili Abdülkadir Kaplan ve Tanıtım ve medya sorumlusu Mehmet Emin Şık partililerle birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında tüm çalışanlarını kutlayan Saadet partisi heyeti

yeni yayın yılında gazetemize başarılar dilediler. Başkan Yıldız ziyarette yaptığı konuşmada ”Batman demokrat haber’in 10. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Yerel basın bizim için önemli. Her zaman medyamızın desteklenmesi lazım. Çünkü yerel basın bir şehrin aynasıdır. Maalesef Ülke ekonomik olarak iyi yönetilmiyor. Asgari ücretliye verilen zam yetersizdir. Vatandaş perişan durumdadır. Dar gelirli için bıçak kemiğe dayanmıştır. Artan gıda ve kira fiyatları vatandaşı perişan etmiştir. Hükümet bir an önce önlem almalıdır. Artan ev ve kira fiyatlarına dur demek için Batman Belediyesi acilen yeni imar alanları açmalıdır.”dedi. Gazete sahibimiz Nimet dal ziyaretinden dolayı saadet partisi heyetine teşekkür etti.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=