Lütfen bekleyin..



Bakan Fakıbaba ve Tüfenkci Fuar Açılışı İçin Batmandaydı

14 Eylül 2017, 18:32 - Okunma: 1377

Fuar açılışına katılmak üzere Batman'a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Akparti İl Başkanlığı ve Valiliği ziyaret ettiler. Batman Tarım ve sanayi fuarının açılışını gerçekleştirdiler. Batman’da Gıda Tarım ve Hayvancılık ile İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarları dün start aldı. Açış konuşması yapan Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci, Batman’ı 23 ille birlikte cazibe merkezler programında desteklediklerini belirterek 10 bin insanın iş sahibi olacağını belirtti.

 “BATMAN’A SÜREKLİ FUAR MERKEZİ AÇALIM”
Otogar bitişiğindeki fuar alanında başlayan etkinliklerde 180 firma, 400 marka ile 23 alanda tanıtım standı açtı. 14–17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak olan fuar, ilk günden yoğun ziyaretçi topladı. Batman’da bir ilk niteliğini taşıyan fuar etkinliğine Vali Ahmet Deniz ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı. Bakan Tüfenkci fuarların sürekli hale gelmesi gerektiğini savunarak “Biz istiyoruz ki özellikle gençlerimize iş, aş bulalım. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Birileri bunu engellemek için, Türkiye’nin enerjisini boşa çıkarmak, insanlarımızı birbirleriyle uğraşır hale getirebilmek için gayret gösteriyor. Ama Allaha hamdolsun Batmanlı kardeşlerim, çukur siyasetini Batman’a taşımadı. Bizler de Batman’ı 23 ille birlikte cazibe merkezler programında destekledik. Yatırımcıların başvurularının yarısı bile gerçekleşse 10 bin insan, iş ve aş bulmuş olacak. Sektörel fuarların sürekli hale gelmesi, önemlidir. İnşaat ve mobilya, ülkemizin uluslar arası alanda pazarlarda yer aldığı sektörlerin başında gelmektedir. Batman’a kalıcı bir fuar merkezi açalım, bölgeye hitap etsin. Bunun için gereken desteği vermeye hazırız” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=