Lütfen bekleyin..



Çelik Ailesinden görkemli düğün

25 Aralık 2022, 17:45 - Okunma: 1201

Batman'ın sevilen Ailelerinden Mezopotamya Otel sahibi, Koçerler Derneği Başkanı ve iş adamı Emin Çelik'in oğlu Güven Çelik hafta sonu Güngör Palasta düzenlenen görkemli düğün töreninde hayatını Cengiz Aba'nın kızı Elif Aba ile birleştirdi. Düğün Batman'ın Siyaset, bürokrasi, ticaret ve iş dünyasını bir afraya getirdi.

YOĞUN İLGİ GÖREN DÜĞÜN

Her kesimden katılımın olduğu düğünde damadın babası Emin Çelik ile amcaları misafirleri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler. Düğün öncesinde Mevlidi Şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 
Siyaset, bürokrasi, ticaret ve iş dünyasının bir araya geldiği görkemli düğünde genç çiftin nikah şahitliklerini Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman eski Milletvekili Faris Özdemir,  Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman eski Vali yardımcısı Adana Ceyhan Kaymakamı Mustafa Kaya, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Ticaret Odası Başkanı A.Kadir Demir, Gercüş eski Belediye başkanı Bedrettin Ekmen, Kayabağı Belediye Başkanı Selim Seven, Batman'ın sevilen kanaat önderi ve iş adamı Hacı Bahri Müjdeci, Mazher Celbek, iş adamları Mehmet Dinç, Mustafa Balaban yaptı.

Nikah'ın kıyılmasından sonra genç çiftin evlenme cüzdanın takdim eden Milletvekili Ziver Özdemir Çelik ve Aba ailelerini kutlayarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Sanatçıların sahne aldığı düğün gece geç saatlere kadar devam etti. 

EMİN ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Damadın babası Emin Çelik gazetemize yaptığı açıklamada gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı tüm misafirlere dostlarına ve Batman'lı hemşehrilerine teşekkür etti.

Batman İş dünyasındaki başarısı, kente kazandırdığı yatırımlar, Mütevazi kişiliği, yardımseverliği ve cana yakınlığıyla Batman'da sevilen sayılan Emin Çelik'i bu mutlu gününde hemşerileri, dostları yalnız bırakmayarak Çelik ailesinin mutluluğuna ortak oldular.  
Batman Demokrat Haber olarak ELİF ve GÜVEN çiftini kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=