Lütfen bekleyin..



TFF'^den Petrolspor'a Şanlıurfa maçı için ağır ceza

23 Aralık 2022, 21:36 - Okunma: 520

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Batman Petrolspor’a Urfaspor karşılaşmasında meydana gelen olaylar nedeni ile ceza verildi. PFDK kararlarına göre Batman Petrolspor’a 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama, 20 bin lira ve ihtar cezası verildi.Batman Petrolspor ile Şanlıurfaspor maçında oynanan müsabakanın 60. dakikasından

 sonra meydana gelen saha olayları nedeniyle maç, hakem tarafından tatil edilmişti.
Maçı takip eden TFF gözlemcilerinin hazırladığı rapor doğrultusunda “Saha olayları”, “çirkin ve kötü tezahüratı” ve  “talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Batman Petrolspor’u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.
Maçın tatil olması nedeniyle tutulan raporlar PFDK’ya verildi. Yapılan incelemede Batman Petrol Spor’a kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezası verildi.
PFDK’dan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:
“BATMAN PETROL SPOR A.Ş.’nin, 18.12.2022 tarihinde oynanan BATMAN PETROL SPOR A.Ş.-ŞANLIURFASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BATMAN PETROL SPOR A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada BATMAN PETROL SPOR A.Ş.’nin, statüye aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=