Lütfen bekleyin..



Vali Canalp öğrencilerle buluştu

22 Aralık 2022, 16:51 - Okunma: 218

Vali Ekrem Canalp Batman Üniversitesi Öğrencilerine Başarı Öyküsünü Anlattı.Batman Üniversitesi öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenmesi planlanan ve farklı alanlarda başarıya ulaşmış insanların tecrübelerini aktaracakları “Geleceğe Işık Tutan Gerçek Hayattan Başarı Öyküleri” etkinliklerinin ilk konuğu Batman Valisi Ekrem Canalp oldu. Etkinliğin açış konuşmasını

 yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, hayatta çok fazla zorlukla karşılaşılabileceğini, bu zorlukları aşabilmek için fedakârlık gösterilmesi gerektiğini belirtti. 
Başarıya giden yolun çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Vali Canalp, etkinliğe katılan öğrencilerden hantallıktan kurtulacaklarına, yaşam enerjilerini kaybetmeyeceklerine ve her zaman güçlü bir şekilde çalışacaklarına dair söz aldıktan sonra konuşmasını tamamladı. Etkinlik, Rektör Prof. Dr. İdris Demir’in Vali Ekrem Canalp’e plaket takdim etmesinin ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=