Lütfen bekleyin..



Başarı köyü (Rıdvan) Camii dualarla açıldı

20 Aralık 2022, 16:33 - Okunma: 822

İlimiz Beşiri ilçesi Başarı (Rıdvan) köyünde Hamidi ailesi tarafından yapımı tamamlanan Rıdvan Camiinin açılışı köy ziyaretinde bulunan Vali Ekrem Canalp, tüm il ve ilçe amir ve müdürleri ile kalabalık bir topluluğun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta Köy muhtarı Adnan Hamidi, Vali Ekrem Canalp, Kamu kurum müdürleri, çevre köy muhtarlarının da yer aldığı 500 kişilik misafirleri

Cami açılışının ardından yemekte ağırladı.
Açılışa Vali Ekrem Canalp, Beşiri kaymakamı Mahmut Şener, İl Özel idaresi genel sekreteri Abdulkadir Özer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Jandarma Komutanı Adem Taşkın, İl Müftüsü Nihat Kök, Sağlık Müdürü Dr. Semih Canpolat, Gençlik spor müdürü Şafi Özperk,  Batman eski Milletvekili Kutbettin Hamidi, Hayrettin Hamidi, Fahrettin Hamidi, Hamidi grup yönetim kurulu başkanı Aydın Hamidi, Petrol city yönetim kurulu başkanı Aydın Keleş ve çok sayıda davetli katıldı. İl Müftüsü Nihat Kök tarafından okunan duanın ardından Vali Canalp’te bir konuşma yaparak hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra Camii kurdelesi kesilerek ilk namaz kılındı.  


2 yılda tamamlanan Caminin altında taziye evi ve Kuran kursu yer alırken, Caminin duvarları özel Kayseri taşından yapıldı. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=