Lütfen bekleyin..



Batman’da rehine krizini Emniyet Müdürü Kıraç bitirdi

20 Aralık 2022, 16:26 - Okunma: 372

İlimiz Çamlıtepe Mahallesi Reyhan Caddesi üzerinde bulunan halı yıkama dükkânında yaşanan olayda DEDAŞ’ın kaçak elektrik cezası kesmeye giden çalışanları rehin alan esnaf Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın uzun uğraşları sonucu ikna edildi. Çamlıtepe Mahallesi Camisi altında bulunan halı yıkama dükkânının sahibi Necati K. ile 2 sayaç okuma ekibi arasında yüksek fatura nedeniyle

 yaşanan tartışma neticesinde işyeri sahibi DEDAŞ ekibini silahla rehin aldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat polisi sevk edildi.
Olayın yaşandığı bölgeye Beşiri’de Vali Ekrem Canalp’ın köy gezisinde bulunan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç programı yarıda keserek olay yerine geldi. Esnaf’la uzun süren görüşmeler sonucunda Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın uzun uğraşları sonucu esnaf ikna edilerek rehine personel serbest bırakıldı. Yaşanan olay Türkiye gündemine otururken, bazı ulusal basın medyasının Batman’ı yine kaçak elektrik şehri göstermesi tepkiyle karşılandı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GİTTİ 

Öte yandan rehine krizinin yaşandığı alana giden Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, rehine olayının sonlanması için ikna girişiminde bulundu. Rehine krizinin sonlanmasının ardından açıklama yapan Müdür Kıraç,  "Rehine krizinin sonlanmasının ardından açıklama yapan Müdür Kıraç,  “vatandaşımızın işyerinde DEDAŞ ile ilgili ufak bir sıkıntı yaşamışlar. Bu sorun nedeniyle DEDAŞ görevlilerini rehin alarak bir eylem yapmıştır. Şuanda rehin alma sorunu çözüldü, kendisi de teslim oldu. Olayda her hangi bir yaralama yoktur” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=