Lütfen bekleyin..



Müdür Kıraç’la Batman huzurlu bir kent

19 Aralık 2022, 16:38 - Okunma: 336

3 yılı aşkındır Batman’da başarıyla görev yapan ve ilimize atandığı günden bu yana halkla olan güzel diyalogu, polis halk diyalogunun en güzel şekilde sürmesine neden olan Batman Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç’ın vatandaşla güzel diyaloğu sürüyor.Batman’da asayiş olaylarının önlenmesi ve uyuşturucu tacirlerine verdiği amansız mücadeleyle takdir edilen Müdür Kıraç son yıllarda yapılan en önemli uyuşturucu ve asayiş operasyonlarına imza attı.

HEM BABACAN, HEM VATANDAŞ 

 Ekibiyle birlikte kentin huzuru ve güvenliği için mücadele eden Müdür Kıraç’ın halkla olan yakın diyaloğu ve sıcaklığıda takdir ediliyor. Gece geç saatlerde vatandaşların arasında gördüğümüz Müdür Kıraç parklarda, kahvelerde gençlerle de bir araya geliyor, sıkıntı ve sorunlarını dinliyor.
Halkımızla iletişimini hiçbir zaman sekteye uğratmayan ve halkımızın asayiş ile sorunlarını dinleyip onları nazarı itibaren alıp çözüm için elinden gelen çabayı sarf etmeyi bir görev anlayışı olarak telakki eden Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç’ın bu tavrı vatandaş tarafından da sevildi. 


ilimizin huzurunu ve ilimizdeki olumsuzluklara mahal vermeyip ilimizi yaşanılır bir il konumuna getirme çabası içinde olan ve bu çabalarının devamını kararlılıkla sürdüren ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için yoğun bir çabası bulunan Müdür Köroğlu Kıraç’ı takdir ettiğimizi belirtir, görevinde başarılar diliyoruz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=