Lütfen bekleyin..



Şimşek Ak Parti’ye gerimi dönüyor

18 Aralık 2022, 14:53 - Okunma: 335

Bir dönem Batman Milletvekilliği ve Gaziantep Milletvekilliği yapan Mehmet Şimşek’in yeninden siyasete döneceği konuşuluyor. Yaklaşan seçimler öncesinde kulislerde hareketlenme yaşanırken, Türkiye’de uzun yıllar görev yapmış ekonomiyi iyi yönetmiş aldığı eğitim ve çalıştığı üst düzey kurumlar ile göz dolduran bir kariyeri olan Batman’lı hemşehrimiz Mehmet Şimşek’in yeniden geri döneceği iddia edildi.

Eski Maliye ve Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek, sürprize imza attı. Herkesi ters köşeye yatıran Şimşek Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı törende ortaya çıkması çok büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz dönemde dürüst kişiliği ve Ekonomiye hakim olan Mehmet Şimşek’in döneminde Türkiye ekonomisi iyi yönde giderken, vatandaşlar o günleri arar oldu.Çok uzun süredir kameralardan uzak duran Batman’lı hemşehrimiz ve Ekonominin başarılı ismi Maliye ve Ekonomi eski Bakan Mehmet Şimşek’in Erdoğan’la birlikte yer alması herkese büyük bir sürpriz yaptı Siyasetten, polemiklerde uzan duran, sessiz sedasız köşesine çekilen bir dönemin en çok konuşulan ekonominin başındaki isim olan Şimşek’in Erdoğan’la bir araya gelmesi Batman’da da heyecanla karşılandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=