Lütfen bekleyin..



“KONTENJAN SORUNUMUZ YOK”

13 Eylül 2017, 17:09 - Okunma: 1379

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KURTARAN’DAN AÇIKLAMAYaşanan gelişmeler üzerine Batman Milli Eğitim Müdürü Kurtaran yaptığı açıklamasında Teog sonuçlarına göre her hangi bir Lise programına yerleşemeyen öğrenci sayısının 770 olduğunu belirterek bunlarla ilgili de yerleştirme çalışmalarının 11-14 eylül tarihinde yapılacağını vurguladı.

1890 BOŞ KONTENJAN VAR, VELİLERİMİZ KARAMSARLIĞA KAPILMASIN
Müdür Kurtaran açıklamasında “Batman’da üç nakil dönemi sonucunda ilimiz genelinde oluşan toplam boş kontenjan sayısı 1890’dır. İlimizde herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen öğrencilerimizin, 11-14 Eylül tarihleri arasında müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan  “Öğrenci Yerleştirme Ve Nakil Komisyonu”na başvuru süreçleri devam etmektedir. Şuana kadar “Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonu”na üç nakil döneminde herhangi bir eğitim kurumuna yerleşmeyip de başvuran öğrenci sayısı 700’dür. Bu bilgiler ışığında 14 Eylül tarihine kadar  “Öğrenci Yerleştirme Ve Nakil Komisyonu”na başvuru yapacak olan öğrencilerimizin hepsinin yerleştirilmeleri yapıldığında dahi ilimiz genelinde boş kontenjan kalacağı öngörülmektedir. Bütün bu veriler göz önüne alındığında anlaşılacağı üzere ilimizde herhangi bir kontenjan problemi bulunmamaktadır.” Dedi.                 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=