Lütfen bekleyin..



Muhtar Okul Müdürleriyle İstişare toplantısı yaptı

15 Aralık 2022, 14:07 - Okunma: 253

Batman’ın en büyük mahallesi konumundaki Kültür Mahallesi Muhtarı İlyas Tezdiğ , mahalledeki Okul Müdürleriyle bir araya geldi.Okulların güvenlik sorunları ve eğitimde yeni hedeflerin konuşulduğu istişare toplantısında , eski Özel İdare bahçesinde yapılacak Ortaokul binasıyla Kültür mahallesinin Eğitim sorunun biteceği vurgulandı.

Kültür mahallesinde 2021 yılında Vakıfbank tarafından Milli Eğitim Bakanlığına bağışlanan okulun Liseye dönüştürülmesiyle birlikte Kültür mahallesinde 1 lise 2 Bilim sanat Merkezi, 3 ortaokul ,1  imam Hatip ortaokul ,  2 İlkokul ,2 bağımsız Anaokulu ve tüm okulların bünyesinde Anasınıfları bulunmaktadır… Batman’ın köklü okulların bulunduğu kültür mahallesinde Mahalle muhtarı İlyas Tezdiğ sık sık okul müdürleriyle bir araya gelip istişare Toplantısı yapıyor. Toplantılarda görüşülen konuları yetkililerle ve  mahalle sakinleriyle paylaşan Muhtar Tezdiğ “Amacımız Mahallemizdeki eğitim kalitesini en iyi şekilde yürütülmesini sağlamaktır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=