Lütfen bekleyin..



Başkan Uçar’ın Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

13 Eylül 2017, 17:06 - Okunma: 4042

Dün Akpartili Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Batman Milletvekilli Ataullah Hamidi ve AK Parti İl Başkanı Diyadin Uçar'ında bulunduğu rozet takma töreninde, Belediye Başkanı Cuma Uçar'a, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Rozeti takıldı.

Bir süre önce Akpartiye katılan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Kayapınar ve Yücebağ Belediye Başkanları dün Akparti Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Sason’dan büyük katılımın olduğu Akparti Belediye Başkanları istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekili Ataullah Hamidi ve İl Başkanı Diyaettin Uçar’ın huzurunda Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’a parti rozetini taktı. Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan Sason Belediye Başkanını tebrik etti. 
Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar Akparti Camiasında olmaktan son derece memnun olduğunu dile getirerek Başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve Akparti İl Teşkilatına teşekkür ederek tüm Sason halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=