Lütfen bekleyin..



HDP mitinge davet etti

14 Aralık 2022, 16:24 - Okunma: 219

HDP İl Başkanlığı, 25 Aralık Pazar günü saat 11:00’de 8 Mart Kadın Parkı yanındaki miting alanında ‘Savaşa ve Yoksulluğa Hayır’ şiarıyla, miting yapacak. Yapılacak basın açıklaması programına HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, il ve bölge milletvekillerinin katılacak. “Mitingimize davet için kurum ve basın ziyaretleriyle startımızı verdik.” diyen HDP il eş başkanı

Hürriyet Kaytar; “Bu ziyaretlerde il, ilçe eş başkanlarımız, yerine kayyum atanan Belediye Eş Başkanlarımız, kadın ve Gençlik meclisimiz ile bileşenlerimiz yer aldı. Miting çalışmalarımız kapsamında gün içinde ARİ-DER, Ahmedê Xanê, Bahar Kültür Merkezi ve bazı yerel gazeteler ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde mitingimizin önemi vurgulanıp, kurumlar mitingimize davet edildi. Savaşın, yoksulluğun, açlığın bu kadar yoğunlaştığı bu günlerde HDP olarak halkın sesiyiz ve alanlardayız. İnsanların bu kadar yoksullaşmasının sebebinin iktidarın uygulamakta ısrar ettiği savaş politikası olduğunu biliyoruz. Artık bu ülkenin halklarının savaşa değil, barışa ihtiyacı olduğu gerçeği gizlenemez. Bizde HDP olarak halkların bu talebini alanlarda dile getirmek için bu mitingi gerçekleştireceğiz. Halklarımızla beraber 25 Aralık Pazar günü saat 12’de 8 Mart kadın parkı alanında hep beraber ‘Savaşa ve Yoksulluğa Hayır’ diye bağıracağız’ şeklinde açıklamada bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=