Lütfen bekleyin..



Beşiri’ye modern kütüphane binası

14 Aralık 2022, 16:20 - Okunma: 202

“Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında Batman İl Özel İdaresi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği ile Beşiri ilçesine kazandırılacak olan modern kütüphane binasının proje detaylarına bakıldı. Tüm yaş gruplarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanan projede okuma salonları, grup çalışma odaları, dijital araştırmaların yapılacağı odalar,

 yetişkinlerin bir araya gelebilecekleri mekanlar; 1-3 yaş ile 4-7 yaş arasına hitap edecek oyun odaları, masal odaları ve beceri geliştirme odaları gibi birçok fonksiyonu barındıran kütüphane binamızda ilçemiz için ihtiyaç olan konferans salonu da olacaktır. Beşiri İlçe Kaymakamı Mahmut Şener, ilçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak kütüphane binamızın projesinde her detayı düşündüklerini ve ilçeye kazandırma noktasında gayret ettiklerini ifade etti. Yapılacak kütüphanenin okul öncesinden üniversite mezunlarına, gencinden yaşlısına her yaşa hitap edecek şekilde planlandığını, projenin kısa sürede tamamlanarak yapım ihalesine çıkılacağını belirtti. Yapılan proje toplantısına Batman Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı ve İl Özel İdaresi Yapı ve Denetim Müdürü Harbi Karadeniz katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=