Lütfen bekleyin..



‘Esnafa faizsiz kredi desteği sağlansın

13 Aralık 2022, 19:07 - Okunma: 198

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Esnaf ve Sanatkarın ürün tedarik etmekte yaşadığı sıkıntıların aşabilmesi ve biriken borçlarını ödeyebilmesi için KGF destekli, faizsiz kredi desteğinin şart olduğunu dile getirdi. BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan konuyla ilgili

açıklamasında son dönemde gider maliyetlerinin artması ve ürün tedarik etmekte yaşanan sıkıntıların aşılabilmesi için, her zamankinden daha fazla finansal desteklere ihtiyaç olduğu bir dönemden geçtiklerini, bu anlamda Esnaf ve Sanatkarın kolay bir şekilde erişebileceği, faizsiz ve uzun vadeli kredi desteğinin sağlanması, kaçınılmaz bir duruma geldiğini belirti. Başkan Kaplan, finansal araçlara ulaşmak isteyen birçok Esnaf ve Sanatkarın, teminat yetersizliğinden dolayı, ihtiyaç duyduğu nakdi ve gayri nakdi kredilere ulaşmakta sıkıntılar yaşandığını, bu yaşanan sorunların KGF destekli, faizsiz ve uzun vadeli kredi desteğinin sağlanması ile aşılabileceğini belirti.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=