Lütfen bekleyin..



Sokak sayısı günden güne artıyor

12 Aralık 2022, 14:58 - Okunma: 255

Batman Belediyesi, zaman ve yakıttan tasarruf sağlamak amacıyla şehir merkezinde gerçekleştirdiği yeni yol açma çalışmalarına hız kazandırdı. Batman’da son zamanlarda şehirleşme yolunda önemli mesafeler kat eden Batman Belediyesi kentin dört bir yanında yeni yollar ve parklar kazandırarak Batman’ın büyümesine ve gelişmesine öncülük ediyor. Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın talimatlarıyla kente

yeni çehre kazandırma yolunda çalışmalar yapan Belediye ekipleri yeni yerleşim yerlerinde de yoğun bir çalışması var. Son 3 yıl içerisinde imara açılan alanlarda yol açma, yol iyileştirme çalışmalarını sürdüren Batman Belediyesi, kent genelinde 243 yeni yolu hizmete sundu.

BATMAN BELEDİYESİ YENİ BİR ŞEHİR YARATIYOR

2020 Mart ile 2022 Kasım sonuna kadar Batman genelinde 243 alternatif yol açarak vatandaşlara büyük hizmet sağlayan Batman Belediyesi, yolların toplam uzunluğunun 49 bin 210 metre olduğunu açıkladı. Fen İşleri Müdürlüğü, 426 adet yol için 92 bin 810 metre uzunluğunda yol iyileştirme çalışması, son 3 yılda 313 bin 976 metreküp stabilize, 586 bin 570 metreküp hafriyat çalışmasına da imza attı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=