Lütfen bekleyin..



Balpınar’da Yaz Kış hizmete devam

11 Aralık 2022, 15:17 - Okunma: 480

Batman Merkez Balpınar Beldesinde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani havaların soğumasına rağmen Belde de asfalt ve kilit taşı çalışmasına devam ediyor. Bu yıl Beldeye 5 Km’lik asfalt yol kazandıran Başkan Geylani hizmet kervanını genişleterek Yeniköy’den başlayan ve Belde ana caddesi olan 1. Caddenin asfalt serimi hafta sonu olmasına rağmen devam etti. Yapılan çalışmalar nedeniyle nazar, kaza ve belaya karşı kurbanlar kesilerek dualar edildi.

BALPINAR’IN HİZMET SEVDALISI OLDU

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani gazetemize yaptığı açıklamada “Segırka, Zorköy, Yeniköy Mahalleleri ile Balpınar arası caddemizi asfaltladık.  Balpınar Batman arası en işlek caddemiz olan 1. caddeye sıcak asfalt sermeye başladık. Belde içi ana cadde asfaltını bitirdikten sonra Segirka ve mera arası 8 metre genişliğinde ve 1400 metre uzunluğundaki yolumuzunda çalışmasını bitireceğiz. Bu yıl Beldede 5 km uzunluğunda Asfalt yol ve 80 bin metre Kilit taşı döşedik. Beldenin içinden geçen, çürüyen ve eskiyen ve 2 okula yolu çıkan 1 km uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yolunda kilit taşını bitirdik. Yeni açılacak olan Anadolu lisesine çıkan yolun 1 km uzunluğundaki mesafesini de asfaltladık. Havalar şart verirse diğer hizmetler devam edecek.

Seçim öncesi söz verdiğimiz projelerimizi çok şükür bir bir hayata geçiriyoruz. Balpınarımız adına üretmeye devam ediyoruz.  Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla gece gündüz çalışıyoruz. Halkımız hizmetlerin en güzeline en kalitesine layıktır. Batman Valimiz Sn. Ekrem Canalp ve Batman Milletvekilimiz Sn. Ziver Özdemir’e katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. ”

ESKİYEN VE ÇÜRÜYEN YOLLAR YENİLENİYOR

23 yıl önce Balpınar’a Belediye Başkanı seçildikten sonra Belde anayolunu ilk asfaltlayan isim olan Geylani aradan geçen süreye rağmen bu Caddeyi yenilemek yine kendisine nasip oldu. Geylani “ Balpınar 1. Cadde beldeye Başkan olarak seçildiğimde çamurdan geçilmeyen ana yolunu asfalt yapmak bana nasip olmuştu. Aradan geçen uzun zamandan sonra Allaha şükür burayı yenilemek ve  asfaltlamak yine bana nasip oldu. Beldenin her köşesinde bizim emeğimiz ve çabamız var. Halka hizmet etmek en önemli işimizdir. Balpınar’a en güzel hizmetleri kazandıracağız.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=