Lütfen bekleyin..



Batman’da ‘Gönül Belediyeciliği’ konuşuldu

11 Aralık 2022, 15:16 - Okunma: 302

Batman Birlik Vakfı şubesi tarafından düzenlenen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmacı olduğu ‘Yerel Yönetimde Türkiye Yüzyılı ve Gönül Belediyeciliği’ konferansı hafta sonu yapıldı. katıldı. Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa; Vali/Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, müdürler, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ün açılış konuşmasının ardından konuşan Vali Ekrem Canalp, “Gönül belediyeciliği dediğimiz zaman anlamanız gereken hususlardan bir tanesi kapsamı dört dörtlük olması gerekiyor. Yani toplumda sizin hitap etmiş olduğunuz kitle,  eğer 450 bin nüfuslu bir belediyenin başkanı veya başkan yardımcısı iseniz, şube müdürü, şefi, memuru ya da temizlik işçisi iseniz sizin 450 bin insana hizmet olduğunuz şuurunu her zaman yaşamanız gerekiyor. Arada nadir olarak tarif etmiş olduğumuz gruplara da çok daha özel bir ehemmiyet göstermeniz gerekiyor. .” dedi. 


Konuşmanın ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Yerel Yönetimde Türkiye Yüzyılı ve Gönül Belediyeciliği’ konusunda Bursa’da yapmış oldukları projeler ve hizmetler hakkında katılımcılara hitap etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=