Lütfen bekleyin..



"500 Yataklı Hastane Hayal Oldu"

11 Aralık 2022, 14:59 - Okunma: 210

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, yapılması çoktan planlanan 500 yataklı devlet hastanesinin tekrardan ihalesinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Batman ölçeğinde şehirlerin yeni hastanelerinin temelinin uzun zamanlar önce atıldığını söyleyen Başkan Polat, "Batman'ın talihsiz bir şekilde 2-3 seferdir ihale edilip kazma vurulmadan ihalesinin iptal edilmesi Batman için ciddi bir talihsizliktir.

Diğer şehirlerde ihaleye çıkan devlet hastanelerinin bazılarının da bittiğini" söyledi.

"AK PARTİ İL BAŞKANI VURDUMDUYMAZ"

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hemşehrilerimizin sıra alamadığını belirten Başkan Polat, "Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde doktorların azlığından dolayı Batmanlı hemşehrilerimiz sıra alamamakta ve özel hastanelere gitmek mecburiyetinde kalıyor. Yine onkoloji bölümünde ciddi eksiklikleri var. PET/CT kanser tanısında önemli bir yere sahiptir. Batman'da PET/CT çekilemiyor. Yine kentte radyoterapi yapılamıyor. Bir kanser hastası neredeyse haftanın 2-3 günü buradan Diyarbakır'a gidiyor. Temeli atılması gereken 500 yataklı devlet hastanemizin 3 seferdir ihalesi iptal ediliyor. Ve ne yazık ki devlet yatırımlarını ilimize kazandırması gereken AK Parti İl Başkanı vurdumduymaz bir tavır içerisinde başını kuma gömmüş durumda. " dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=