Lütfen bekleyin..



Batman'da Asayiş ekipleri yoğun çalışıyor

08 Aralık 2022, 16:55 - Okunma: 329

Batman Emniyet Müdürlüğü, son 1 ay içerisinde asayiş verilerini kamuoyuna açıkladı. Açıklanan verilerde 738 olaydan 594’ü aydınlatılırken 682 şüpheli ise yakalanarak adli makamlara sevk edildiği belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, kent genelinde suçların önlenmesi, suçluların yakalanması, huzur ve güven ortamının

devamı amacıyla, Kasım ayı içerisinde, dolandırıcılık, yankesicilik,  kasten öldürme, kasten yaralama suçları başta olmak üzere yapılan çalışmalarda; 738 olaydan 594’ü aydınlatılırken konu ile ilgili 682 şüpheli ise gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Kasım ayı içerisinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen ve gözaltına alınan 102 şüpheliden 27’si adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

HER YERDE ARANAN 155 ŞAHIS YAKALANDI  

Adli makamlarca haklarında yakalama kararı verilen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda yakalanan 155 şahıstan 432ü şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken 112’si ise adli makamlarca serbest bırakıldı.  “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama” suçundan 2 iş yeri kapatılırken 2 şahsa kumar oynamaktan ayrı ayrı 1.819 TL olmak üzere toplam 3.638 TL idari para cezası uygulandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=