Lütfen bekleyin..



Batman’da Emsali Olmayan Proje

07 Aralık 2022, 15:48 - Okunma: 546

Konutta Batman’ın önde gelen markası olan Dal Mühendislik, "Güzelyalı" projesiyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Modern proje hızla yükselirken dairelerde uygulanan sistemler ise şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Batman’ın başarılı müteahhitlerinden İnşaat Mühendisi Lokman Dal, Batman’da sektördeki başarısına bir yenisini daha ekledi.

“KUSURSUZ BİR YAŞAM HAYALİ GERÇEK OLUYOR” 

Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Park karşısında yapılmaya başlanılan "Güzelyalı" projesinde 4 blok toplam 72 daireden oluşurken konutlarda ise A’dan Z’ye her şey uygulanmaya başlandı. Akıllı ev sistemleri başta olmak üzere bir çok özelliğin mevcut olduğu daireler hakkında bilgi almak üzere proje alanını ziyaret ettik. Hummalı bir çalışmanın olduğu proje her kesimden övgü oluyor. Dal Mühendislik sahibi İnşaat Mühendisi Lokman Dal ve ekibi projenin kusursuz olması için yoğun bir çaba sarfediyor.

YERDEN ISITMALI SİSTEM

Batman’ın gözde konut projesi Güzelyalı projesinde yerden ısıtma sistemi, VRF klima altyapı sistemi, akıllı ev sistemleri, jeneratör, dış cephe mekanik, granit ve kompozit, ebeveyn banyosu, teras balkon, hidrofor, kapalı otopark, kapalı spor salonu, çocuk oyun parkuru, bisiklet yürüyüş yolu, geniş oturum alanları, optimum metrekare kullanım alanı düşünülerek planlanan dairelerde ferahlık ve fonksiyonellik ön planda tutuluyor.

103 ARAÇLIK OTOPARK 

Batman’a modern ve emsali olmayan konut projeleri kazandıran Dal Mühendislik  güzel yalı projesinde 4 bloğun altında numaratajlı 103 araç kapasiteli otopark bulunuyor. Her dairenin kendine ait numarası olurken, toplam 5 kat ilk 4 kat 4 daire son kat 2 daire teras. Normal daireler net 177 metrekaredir. Salon mutfak yatak odasında vrf sistem klimaları mevcut olurken, yerden ısıtma ve balkonlarda dahil. 4+1 dir. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=