Lütfen bekleyin..



Çamlıca hizmet bekliyor

06 Aralık 2022, 00:57 - Okunma: 226

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, Çamlıca Mahallesinde altyapı çalışmaları sonucunda kazılan yolların yeniden onarılmamasına tepki gösterdi. Başkan Polat, Çamlıca Mahallesinin çamur deryası olan sokaklarını dolaşarak mahalle sakinlerini dinledi. Doğalgaz için bütün sokaklarının aylar önce kazıldığını, köstebek yuvası ve çamur

deryası halinde olan sokaklarından dolayı perişan olduklarını belirten mahalle sakinleri seslerini duymayan yetkililere isyan etti. ÇAMLICA SAKİNLERİ POLAT'A TEŞEKKÜR ETTİLER Doğalgaz tesisatının döşenmesinden dolayı mağdur olan vatandaşları dinleyen İl Başkanı Polat, "Doğalgaz getireceğiz diye her yeri kazan doğalgaz firması, ne acı bir durum ki evlere doğalgaz vermemektedir. Doğalgaz gelecek diye bu sene odun ve kömür almayan mahalleli soğukların başlamasıyla beraber kışa hazırlıksız yakalandılar. Hem yolları köstebek yuvası ve çamur deryası haline getirilerek bir müdahalede bulunulmamış hem de doğalgaz getirdik vaadiyle mahalleli vatandaşlarımızın kış yakacaklarını almamalarına sebep olarak çift taraftan mağdur etmişlerdir. Kenar mahallede yaşayanlar bu ülkenin vatandaşı değil mi? En ücra köylere giderek halkımızla kucaklaşan sayın valimizin kenar mahallelere de gelmesini tavsiye ediyoruz. Her zaman halkımızın yanında ve sesi olmaya azami gayret göstereceğiz." şeklinde konuştu.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=