Lütfen bekleyin..



Vali Canalp kadın hakları gününü kutladı

04 Aralık 2022, 13:38 - Okunma: 238

Batman Valisi Ekrem Canalp, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Vali Canalp, kadınların sosyal ve kültürel hayata ve karar alma mekanizmalarının her düzeyine aktif katılımının önü açılarak, siyasette ve bürokraside temsili konusunda gerekli politikaların devlet tarafından uygulandığını söyledi. Vali Canalp, mesajında; “Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması

 sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Zira kadınlar, özelde ailenin, genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanında etkin bir şekilde görmek, bizleri sevindirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, hayata geliş sebebimiz, yaşamdaki en büyük destekçimiz, evimizin temel direği, kimi zaman fedakâr, kimi zaman cefakâr annelerimiz başta olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlar, sevginin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=