Lütfen bekleyin..



6 İlin Milli Eğitim Müdürleri Batmandaydı

02 Aralık 2022, 13:08 - Okunma: 275

"Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi"nin kapanış töreni için bölgemizde bulunan Bolu, Balıkesir, Edirne, Kocaeli, Bingöl ve Malatya İl Milli Eğitim Müdürleri ilimizi ziyaret ettiler. Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Bingöl İl Milli Eğitim

 Müdürvekili Haluk Çakan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürvekili Behçet Bakır; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran refakatinde ilimizi ziyaret ettiler. İlk olarak müdürlüğüe bağlı Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret ettiler. Kitap Okuma Noktasını gezen İl Müdürleri görevli öğretmenlerden Kitap Okuma Noktası'nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Daha sonra İl Müdürlüğümüzü ziyaret eden İl Müdürleri, İlimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Son olarak tarihi antik kent Hasankeyf ilçemizi ziyaret eden İl Müdürleri, İlçe kaymakamlığını ziyaret edip Kaymakam Şenol Öztürk ile bir süre sohbet ettiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=