Lütfen bekleyin..



Genel Sekreter Özkul’dan Gazetemize Ziyaret

12 Eylül 2017, 17:14 - Okunma: 1347

Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Dr. Sedat Özkul beraberinde Basın ve halkla ilişkiler Müdürü Evindar Başçı ve Hamit Yaşar’la birlikte gazetemizi ziyaret etti.Batman’da basın kuruluşu ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret eden Genel Sekreter Özkul Gazete sahibimiz Nimet Dal ve Orhan Turan’la bir süre görüştü. Batman’da göreve atandığından bu yana kentin sağlık kalitesinin artması için yoğun gayret ve girişimlerde bulunan Genel Sekreter Özkul Batman Bölge Hastanesi ve Çocuk Hastanesinde hasta yoğunluğunu ortadan kaldırmak için semt polikliniği arayışlarının devam ettiğini belirterek, Karşıyaka Telekom binasının semt polikliniğine dönüştürülmesi için talepte bulunduklarını açıladı.

KARŞIYAKA’YA SEMT POLİKLİNİĞİ
Genel sekreter Özkul dün Karşıyaka Telekom binasında da inceleme yaparak fiziki şartlarını gördü. Semt polikliniğinde, Dahiliye, KBB, Genel cerrah, Fizik Tedavi, Çocuk, Kadın doğum gibi tüm branşlarda doktorlar görev yapacak. Türk Telekom yetkilileriyle görüşme yapan Dr. Sedat Özkul, Karşıyaka Telekom binasının semt Polikliniğine dönüştürülmesi için resmen talepte bulunduklarını açıkladı. 
Öte yandan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bitişiğinde bulunan SGK arsasınında Polikliniğe dönüştürmek için girişimlerde bulunduklarını açıklayan Özkul, Arsa’nın kendilerine tahsis edilmesi durumunda ek Poliklinik kuracaklarını belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=