Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Kozluk’ta vatandaşlarla buluştu

30 Kasım 2022, 15:23 - Okunma: 342

Batman’da kırsal köy ziyaretlerine ağırlık veren Vali Ekrem Canalp dün Kozluk’ta köy ziyaretlerinde bulanarak vatandaşlarla bir araya geldi, açılışlar yaptı.‘Söyleyecek sözümüz, gidecek yolumuz ve yapacak daha çok işimiz var’ var diyen Vali Ekrem Canalp kırsal ziyaretleri kapsamında Kozluk ilçesini ziyaret etti.

Vali Ekrem Canalp, Kozluk Kaymakamı, Garnizon Komutanı,İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve İl Müdürleri ile ilk olarak Kozluk Kaletepe Köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Köy muhtarı Hasan Yardımcı’dan köyün sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Daha sonra Ziyaret, Yanıkkaya ve Danagözü Köylerini de ziyaret eden Vali Canalp köy muhtarları Ömer Oğurlu, Sıddık Yıldız ve İbrahim Can’dan köyün sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Vali Canalp ziyaretlerde çocuklarla yakından ilgilenirken, çeşitli hediyeler verdi, vatandaşların taziye ziyaretlerine de katıldı. Vali Canalp’ın köy ziyaretleri gün boyunca devam etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=