Lütfen bekleyin..



“Batman’a 30 Milyarlık yatırım kazandırdık”

29 Kasım 2022, 16:28 - Okunma: 357

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti hükümeti olarak 20 yılda Batman’da 30 milyar TL yatırım yaptıklarını söyledi. Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi. Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Batman Valisi ve Belediye

Başkan Vekili Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ile Kozluk, Gercüş, Beşiri ve Balpınar belediye başkanları da hazır bulundu. 

BATMAN’A ÖNEMLİ YATIRIMLAR KAZANDIRDIK

Gerçekleşen ziyarette konuşan eski Bakan Eroğlu, “Batman Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ı; AK Parti İl Başkanımız Abdullah Akif Gür ile birlikte makamında ziyaret ettik. Hükümetlerimiz döneminde Batman’a son 20 yılda takriben 30 milyar TL gibi muazzam yatırımlar gerçekleştirdik” dedi. Yatırımlar arasında Batman’da Baraj ve sulama kanalları yapımları, Millet bahçeleri yapımı, parklar, Hasankeyf’in yeniden imarı, tarihi eserlerin kurtarılması, dere islahları, şehir ormanları oluşumu ve Orman köylülerine, çiftçilere sağlanan desteklerde yer aldı. 


Batman Valiliği ve AK Parti Batman İl Teşkilatı ziyareti sonrası Hasankeyf’e gecen eski Bakan Eroğlu, Hasankeyf’te incelemelerde bulunduktan sonra fidan dikimi etkinliğine katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=