Lütfen bekleyin..



Araç sahiplerine uyarı: ‘Can dostlarımızı unutmayın!’

28 Kasım 2022, 15:43 - Okunma: 276

Batman Belediyesi, soğuk havaların kendini iyice hissettirdiği bugünlerde araç sahiplerini uyardı.“Aracınızı çalıştırmadan önce iki kez düşünün!” ifadelerine yer veren Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü, içerisinde bulunduğumuz soğuk kış günlerinde zaman zaman kedi, köpek, kuş gibi can dostlarımız araçların ısınan bölümüne sığınabiliyorlar hatırlatmasında bulundu.

ARACINIZIN KAPUTUNA İKİ DEFA VURUN

Belediye yetkilileri, “Can dostlarımıza zarar gelmemesi ve üzücü hadiselerin yaşanmaması için soğuk havalarda aracınıza binmeden önce kaputa iki defa vurmak suretiyle kedi ve diğer can dostlarımızı uyarmak için gürültü çıkartın” dediler.

10 AYDA 5 BİN 981 TEDAVİ

Batman Belediyesi, rutin olarak yapılan hayvan tedavi ve muayene işlemlerine aralıksız devam ediyor. Yaptıkları çalışmalarla çocukların gönlünde taht kuran Batman Belediyesi, farklı yaş grubundaki öğrencileri yıl boyunca Hayvan Tedavi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırlıyor.

Merkezi ziyarete gelen çocuklara yaralı veya sahipsiz olduklarına inandıkları durumlarda belediyeyi aramaları konusunda telkinlerde bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü, verdikleri eğitimin meyvelerini de almaya başladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=