Lütfen bekleyin..



Batman'da üzücü iskele kazası... 2 ölü, 18 işçi yaralandı

25 Kasım 2022, 18:22 - Okunma: 732

Batman Esentepe'de yapımı süren Külliye Camisinin iç kısmında iskele çöktü. Çökme sonucu 2 işçi hayatını kaybederken toplamda 18 işçi ise yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay, 14.30 sıralarında Esentepe’deki Camii inşaatında yaşandı. Henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı Külliye inşaatında bulunan iskele çöktü. Çöken iskelenin altında kalan işçilerden 2 işçi hayatını kaybederken toplamda 18 işçi ise yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İnşaatta yaralanan işçiler ambulanslarla kentte bulunan hastanelere kaldırıldı. 
Konu ile ilgili Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “ilimiz Gültepe mahallesinde (Esentepe Külliyesi içerisinde yer alan) devam eden camii inşaatında iskele sökülmesi sırasında mevcut iskelede çökme meydana gelmiştir. Olayın ihbar alınması akabinde olay mahalline çok sayıda AFAD, 112, İtfaiye ve UMKE ekipleri sevk edilmiş, İskele altında mahsur kalan 20 vatandaşımız çok ivedi kurtarılarak Batman ili içerisindeki hastanelere sevk edilmiştir. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri vefat etmiştir. Vuku bulan olay ile alakalı adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.  

Batman Demokrat Haber olarak üzücü kazada hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, yaralanan işçi kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=