Lütfen bekleyin..



Müjdeci: “Batman’ın sorunlarını çözecek partiyiz”

24 Kasım 2022, 18:21 - Okunma: 416

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, ülke çapında seçimlere somut ve kapsamlı bir şekilde hazırlanan ilk parti olduklarını belirtti.Batman'da da sorunların çözümü için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Ali Babacan'ın önderdiğinde başlattığımız bu harekette seçime somut ve kapsamlı olarak tam anlamıyla hazır olan ilk parti olmanın gururunu

yaşıyoruz. Türkiye'yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin ve kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımıza hız kesmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

SEMT PAZARLARINI ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı heyeti Batman'da pazar ziyaretlerine devam ediyor. Seçim hazırlıkları için çalışmalarını hızlandıran DEVA Partisi Batman İl teşkilatının bu haftaki durağı Fatih Mahallesi'nde kurulan pazar yeri oldu. Semt pazarında stant kuran DEVA Partisi heyetine ilgi gösteren vatandaşlar, son dönemde iğneden ipliğe sık sık gelen zamlar nedeniyle oluşan hayat pahalılığından şikayetçi olduklarını ve her geçen gün geçinmekte daha fazla zorlandıklarını belirttiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=