Lütfen bekleyin..



Dengbej-Aşıklar cezaevinde konser verdi

24 Kasım 2022, 18:18 - Okunma: 427

Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlü/tutuklulara moral için Dengbej-Aşık buluşmaları kapsamında konser düzenledi. Hükümlü/tutuklular da şarkı söylediği konser alkış topladı. Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batman Belediyesi'nin Kasım ayı etkinlikleri kapsamında bu kez farklı bir etkinliğe imza attı. Ceza infaz kurumu çok amaçlı salondaki

Dengbej-Aşık buluşmaları konserine Cumhuriyet Savcısı Şafak Uludağ,  Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selçuk Akgül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve hükümlü/tutuklular katıldı. Hükümlü/tutukluların da şarkı söylediği konser tam puan aldı. Programa katılan bazı hükümlü/tutuklular: "Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Batman Cumhuriyet Başsavcılığımıza, Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu etkinlikle bir streste atmış olduk" dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=