Lütfen bekleyin..



Siverek’te Gülpet tesisleri büyük ilgi görüyor

24 Kasım 2022, 15:35 - Okunma: 667

Şanlıurfa yolu üzeri Siverek çıkışı 4. Km üzerinde bulunan Gülpet Şelale dinlenme tesisleri verdiği hizmetle büyük ilgi görüyor. Patlıcan kebabı, kebap çeşitleri ve verdiği hizmetle yolcuların büyük ilgisini çeken tesis Ünlü sanatçı Yılmaz Güney fotoğraf albümüyle de büyük ilgi çekiyor. Gazete olarak ta Siverek çıkışında bulunan Tesis uğrak mekanımız olan Gülpet tesislerinde İşletme sahipleriyle bir araya geldik.

YILMAZ GÜNEY FOTOĞRAFLARIYLA ÜNLÜ MEKAN

20 yılı aşkındır Bu tesiste hizmet veren İşletme sahipleri Kadir ve Ahmet Özusan vatandaşların gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı oldukça memnun. Kaliteden ödün vermeyen ve Şehirler arası yolculuk yapan büyük araçlarında uğrak mekanı olan Tesisin ünü tüm Güneydoğuya yayılırken gazete sahibimiz Nimet Dal işletme sahiplerini verdikleri hizmet nedeniyle kutladı.  
İşletme sahipleri gazetemize yaptıkları açıklamada “ Tesisimiz 20 yılı aşkındır faaliyette. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnunuz. Her bütçeye hitap eden meşhur Patlıcan kebabımızı tatmanızı tavsiye ederiz.

Siverekli hemşehrimiz olan ve yakın baba dostumuz olan merhum ünlü sanatçı Yılmaz Güney’in yüzlerce fotoğrafını çerçeveletip buraya astık.Yılmaz Güney’in ayrı bir yeri var yanımızda. Tesisin adı Yılmaz Güney olarakta anılıyor. Tesisimizde ağırladığımız misafirlerimiz Yılmaz Güney’in geçmiş fotoğraflarıyla ayrı bir duygu yaşıyorlar.”dediler. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet
666 gün önce
????????????
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=