Lütfen bekleyin..



Şahin'den karayollarına tepki

23 Kasım 2022, 15:03 - Okunma: 360

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve heyeti, ölümlü kazaların da yaşandığı ana yola bitişik olan Yeniköy (kelpiço) köyüne ziyarette bulunduktan sonra açıklamada bulundu. Şahin, "Batman-Diyarbakır karayolunun ilk 10 kilometresi maalesef halen bölünmüş yol kapsamına alınmadı. Batman’a 10 kilometre kala bölünmüş yol, çift şeritli yola bağlanıyor. Her ilin girişlerinde bölünmüş yol var

 iken maalesef Batman yolu hâlâ tek yoldur. Hizmet görmemek Batman'ın kaderi olmaktan çıkmalıdır. Batman şu anda da sahipsizdir. Birilerinin artık Batman'a sahip çıkması lazım, HÜDA PAR olarak Batman'ın sorunlarını her hafta farklı şekilde dile getirmeye çalışacağız. Siyasilerin, mülki amirlerin, Ankara'nın sesimizi duymasını istiyoruz. Batman'ın Diyarbakır ve Hasankeyf yönünden girişleri güya yapım programına alınmış ancak Batman il olalı Diyarbakır yönünde doğru olan 10 kilometrelik kısım, halen olduğu gibi duruyor. Bir an önce iş makinaları bu yola girsin ve her ilde olduğu gibi bölünmüş yola dönüştürsün. Çevredeki insanlar da bu tehlikeden kurtarılsın ve Batman'a yakışır bir görünüm sağlansın. Bu Batman siyasilerinin, Batman milletvekillerinin ve Batman yöneticilerinin asli bir görevidir. Yöneticileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz. " diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=