Lütfen bekleyin..



Balpınar’da yollar asfaltlanıyor

23 Kasım 2022, 15:00 - Okunma: 319

Batman Merkez Balpınar (Grésira) Beldesinde mahalle ve köy yolları asfaltlanıyor.Belde de yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, uzun yılar çamurla boğuşan ve 3 yıldır mahalle statüsünü alan Zorköy ve Segırka’nın asfalta kavuştuğunu söyledi.Geylani “göreve geldiğimiz 3 sene gibi kısa bir sürede,

 Batman - Balpınar arası 2 km duble yol asfaltlanması ve ağaçlandırması, 9 yeni araç, 2019 seçimlerinde beldemize bağlanan 3 bin nüfuslu Segırka, Zorköy ve Yeniköy mahallelerimizin, 5 bin metre kanalizasyon, 14 bin metre temiz su şebekesi, 80 bin kilitli parke  taşı, 1 adet park ve Seyrantepe mahallesi 2. Caddemizin de 500 metre kilitli parke taşlarının döşemesini tamamlamış bulunmaktayız. Şimdi de Segirka ve Yeniköy mahalleleri arasında olan 12. caddemizin 700 metre uzunluğunda yolumuzun sıcak asfaltlamasına başlamış bulunmaktayız. Halkımız hizmetlerin de en güzeline layıktır. Balpınar Belde halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=