Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi ‘En büyük tehdit uyuşturucu’

22 Kasım 2022, 00:37 - Okunma: 343

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uyuşturucu kullanımına bağlı hırsızlık, cinayet ve ölümlerin artması üzerine devlet kuruluşlarını, STK ve vatandaşları topyekûn mücadele için harekete geçmeleri gerektiğini vurgulayarak uyuşturucunun en büyük tehdit olduğunu söyledi. BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uyuşturucu kullanımına bağlı hırsızlık,

cinayet ve ölümlerin artması üzerine devlet kuruluşlarını, STK ve vatandaşları topyekûn mücadele için harekete geçmeleri gerektiğini vurgulayarak uyuşturucunun en büyük tehdit olduğunu söyleyerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uyuşturucunun hayatımızı tehdit eden en önemli gündem maddelerinden birisi olduğunu ve nesil güvenliği konusunda büyük endişeler duyduklarını belirterek, “Ülke güvenliği, enerji güvenliği ve gıda güvenliği diyoruz evet çok mu çok önemlidirler ama bunlar hepsi insan güvenliği içindir peki insanı nasıl güvende tutacağız? Nesil güvenliğiyle insanlarımız güvende olabilir. Uyuşturucu belası işte yeni nesil güvenliğini yok etmeye teşebbüstür bunun için uyuşturucu ile mücadeleyi çok önemsiyoruz. ” ifadelerini kullandı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=